Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår hjemmeside. Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler på circlek.no. Les mer om informasjonskapsler på circlek.no.

Ok

Vask & Vinn!

I samarbeid med Møller Bil og Liquid Barcodes gir vi våre stasjonskunder muligheten til å vinne en e-Golf til en verdi av kr.350.000,-. 10 heldige kunder vil delta i den endelige trekningen av hovedpremien. Samtlige finalister får et reisegavekort til en verdi av 5000 kroner. Det er også mulig å vinne en rekke andre småpremier fra Circle K.

Slik fungerer konkurransen
Vask bilen i maskin på Circle K og få et kodekort. Gå inn på vaskogvinn.no og registrer deg som spiller. For å spille registrerer man seg med mobilnummer og tildelt kontrollkode.

Slik gjør du det, steg for steg:

1. Du får et lite blått kort på stasjonen når du har kjøpt bilvask.

2. Du går inn på vaskogvinn.no og registrerer den 8 siffrede koden du har skrapt frem på kortet samt mobilnummeret ditt.

3. Du mottar så en sms med spillet som du åpner og skraper.

4. Om du vinner får du beskjed med en gang.

Tildeling av kodekort
Alle kunder får ett kodekort ved kjøp av bilvask i maskin. Kunder i EXTRA Club får to kodekort. Alle bilvask i maskin, uansett verdi, gir samme vinnersjanse.

Tildeling av gevinst
3 like produkter gir gevinst. Gevinsten hentes ut på valgfri Circle K stasjon. Utløpsdato for uttak av gevinst fremkommer.

"e-Golf vinnere"
10 heldige vinnere går videre til en sluttfinale hvor en heldig vinner får en e-Golf. Alle 10 finalistene får også et reisegavekort, verdi 5000,-. Finalistene må registrere seg som anvist og vil deretter bli kontaktet. 

Trekning av hovedpremien
Circle K Norge AS vil kontakte alle "finalistene". Trekningen vil gjennomføres onsdag 2.mai 2018. Bilen er bestilt gjennom Møller Bil.

Gjennomføring av trekning:
Trekningen foretas i Circle K Norge sine lokaler og vil offentliggjøres onsdag 2.mai 2018. Hovedpremievinner av bil vil bli kontaktet. Trekningen vil bli gjennomført uavhengig av antall registrerte finalister.

Om konkurransen:
Kampanjeperiode: 13.februar tom 30.april
Antall kodekort: 600.000
1. premie: e-Golf verdi 350.000,- + reisegavekort verdi 5000,-
2.-10. premie: Reisegavekort, verdi kr.5000,-
Øvrige gevinster ca: 25.000 enheter

Lodd

Om hovedpremien:
Vinneren får en e-Golf til en verdi av ca: 350.000,-. Leverandørens generelle salgs- og leveringsvilkår gjelder i den utstrekning de passer. Øvrige leveringsvilkår fastsettes av arrangøren. Bilen vil være leveringsklar innen rimelig tid. Levering av bil til vinner avtales nærmere og kan bli på et senere tidspunkt. Vinneren kompenseres ikke for en eventuell forsinket overlevering. Deltakeren som vinner bilen må selv betale sine utgifter i forbindelse med henting av bilen i Oslo, dersom ikke annet avtales.

Gevinsten vil være skattepliktig og vinneren må selv innrapportere til Skatteetaten. Vinneren må selv betale den skatt som påløper. Arrangøren dekker imidlertid registreringsavgift og andre direkte avgifter på bilen.

Premien, en e-Golf, kan ikke innløses i kontanter eller i en annen bilmodell, delbetaling eller lignende.

Juks
Dersom arrangøren finner det godtgjort at en deltaker jukser eller som følge av juks har vunnet vil vedkommende bli ekskludert og miste eventuelt tildelt premie.

Hvem kan delta:
Ansatte i Circle K AS, ansatte ved Circle K´s bensinstasjoner, ansatte i Møller Bil, eller Liquid Barcodes har ikke anledning til å delta.

Aldersgrense:
Vinner av bil og reisepremie må være over 18 år.


Organisator:
Circle K Norge AS
Kontaktperson: Johan Kraft-Johanssen
e-post: jokraf@circlekeurope.com

Feil/teknisk gjennomføring
Organisatoren er ikke ansvarlig for eventuelle feil ved den tekniske gjennomføringen av konkurransen eller feil og problemer som måtte oppstå under selve kåringen. Herunder, men ikke begrenset til, generell eller lokal svikt i telenett, forsinkelser hos deltakerens internettjenestetilbyder eller deltakerens tekniske utrustning eller uforutsette hendelser i den mekaniske innretningen. Ligger problemet hos organisatoren, for eksempel strømbrudd eller øvrige tekniske problemer, er det arrangørens rett til midlertidig å avbryte konkurransen, og starte den opp igjen på et gitt tidspunkt, så snart som praktisk mulighet etter avbruddet. Deltakeren aksepterer og ikke fremme erstatningskrav mot arrangøren, med mindre arrangøren har opptrådt grovt uaktsomt.

Lovvalg og verneting
Konkurransen reguleres av norsk lov. Arrangøren og Deltakeren vedtar Oslo tingrett som eksklusivt verneting.

Lukk

Endre språk