Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår hjemmeside. Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler på circlek.no. Les mer om informasjonskapsler på circlek.no.

Ok

Reklamasjon

Har du ikke fått varene du har bestilt? Har du blitt belastet for et kjøp flere ganger?

Vi ber om at du først kontakter butikken du har handlet i. Butikken eller bedriften hvor du har handlet, har ansvaret for eventuelle feil. Derfor må du begynne der, før vi kan hjelpe deg. Ofte kan dere løse problemet sammen, men vi hjelper deg hvis dette ikke fungerer.

Hvis du ikke får hjelp, kan du reklamere på kjøpet via oss i reklamasjonsskjemaet.

Vi trenger følgende informasjon:
• Kontonummeret ditt/avtalenummeret ditt
• Beløpet
• Begrunnelse for reklamasjonen

I reklamasjonsskjemaet forteller du hvordan kontakten med butikken har foregått, hvem du har snakket med, når du kontaktet dem, og hva resultatet ble. Ta vare på og legg ved kopier av eventuell korrespondanse med butikken og all annen informasjon som styrker reklamasjonen din. Det kan for eksempel være en kvittering eller en bestillings- og leveringsbekreftelse. Når du har sendt inn skjemaet, får du tilsendt en bekreftelse på at vi har mottatt saken din, til e-postadressen som du har oppgitt.

Hvis du har mistet eller blitt frastjålet kortet, eller har oppdaget et uautorisert uttak eller kortkjøp, må du sperre kortet så snart som mulig. Husk også å politianmelde saken.

Hvis du mangler en kvittering, kan du kontakte butikken for å få en kopi.

Lukk

Endre språk