Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår hjemmeside. Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler på circlek.no. Les mer om informasjonskapsler på circlek.no.

Ok
 

Real HOT DOGS

Real Hot Dogs er «familie»- navnet på pølsene hos Circle K. Vår nyeste pølse Ekte Håndverk -Original- er en pølse så tett på hjemmelaget som du kommer. Her er det brukt førsteklasses kjøttråvarer, grovkvernet og tilberedt slik at saftigheten i kjøttet ivaretas på en unik måte. Det er hele 75 % kjøttinnhold i denne pølsa sammenlignet med standard sortiment som vanligvis ligger rundt 60 %. Pølsa er ikke røkt og det gjør at de gode krydderne i mye større grad kommer til sin rett. Smaken i pølsa er «krydret» med rosmarin, persille, pepper, paprika, korianderfrø, løk, hvitløk og chili.

2017_03_27_RHD_256x163_FCC_people

Flying Culinary Circus

Circle K ønsker flying Flying Culinary Circus velkommen på laget!
Ekte Håndverk -Original- er tatt frem for Circle K av Flying Culinary Circus i nært samarbeid med Leiv Vidar. Vi anbefaler pølsa med rødløksmarmelade på toppen! Det er bare å nyte!

Fransk krydder

Nyhet!
Ekte Håndverk -Franske Krydder-

Dette er en pølse med masse gode krydre som fører tankene til det franske kjøkkenet. I krydderblandingen finner du blant annet knust korianderfrø, fennikel, persille og rosmarin. Og siden dette er en Ekte Håndverk pølse så er det en av de groveste og mest kjøttrike pølsene på markedet.

2017_03_27_RHD_256x163_Produktbilde

Ekte Håndverk - Original

Ekte Håndverk -Original- er en pølse så tett på hjemmelaget som du kommer. Her er det brukt førsteklasses kjøttråvarer, grovkvernet
og tilberedt slik at saftigheten i kjøttet ivaretas på en unik måte.

2017_01_30_Grillpolse_rekesalat_256x163

Grillpølse

Grillpølse er en av våre favoritter, en pølse som både liten og stor er glad i. Mange liker å spise Grillpølse med topping og en folkefavoritt er Grillpølse med Rekesalat.

2017_01_30_Ostepolse_bacon_256x163

Ostepølse med Bacon

Ostepølse med Bacon er en av våre bestselgere. Osten i pølsa gir en god smak og saftighet, og baconet…Vel enkelte sier ‘Alt blir bedre med litt bacon’, og det forklarer kanskje hvorfor denne pølsa har blitt så populær.

Lukk

Endre språk