Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår hjemmeside. Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler på circlek.no. Les mer om informasjonskapsler på circlek.no.

Ok
 

Pølser

Vår nyeste pølse Ekte Håndverk -Original- er en pølse så tett på hjemmelaget som du kommer. Her er det brukt førsteklasses kjøttråvarer, grovkvernet og tilberedt slik at saftigheten i kjøttet ivaretas på en unik måte. Det er hele 70 % kjøttinnhold i denne pølsa sammenlignet med standard sortiment som vanligvis ligger rundt 60 %. Pølsa er ikke røkt og det gjør at de gode krydderne i mye større grad kommer til sin rett. Smaken i pølsa er «krydret» med rosmarin, persille, pepper, paprika, korianderfrø, løk, hvitløk og chili.

Kyllingpolse

Ekte Håndverk Kylling

Ekte Håndverk, «urørt av maskiner» - en saftig, velsmakende og stor stekepølse med Barbeque marinade og gulost. Etter sigende den aller beste kyllingpølsa noen gang unnfanget på Hønefoss. Våre Ekte Håndverkere serveres i Brioche brød med salat som standard og rødløk som tillegg.

Landingside_256x164_ektehandverk_cheddar_jalapeno

Ekte Håndverk - Cheddar & Jalapeno

Dette er pølsa som har opparbeidet seg trofaste tilhengere. Er man glad i  ostepølse med mye smak så er dette en vinner. Gode smaker av bl.a cheddarost og jalapeno-chili gjør denne pølsa til en favoritt hos mange. Dette er også en Ekte  Håndverk pølse og dermed grovkvernet og kjøttrik.

2017_03_27_RHD_256x163_Produktbilde

Ekte Håndverk - Original

Ekte Håndverk -Original- er en pølse så tett på hjemmelaget som du kommer. Her er det brukt førsteklasses kjøttråvarer, grovkvernet
og tilberedt slik at saftigheten i kjøttet ivaretas på en unik måte.

2017_01_30_Grillpolse_rekesalat_256x163

Grillpølse

Grillpølse er en av våre favoritter, en pølse som både liten og stor er glad i. Mange liker å spise Grillpølse med topping og en folkefavoritt er Grillpølse med Rekesalat.

Ostepolse

Ostepølse med Bacon

Ostepølse med Bacon er en av våre bestselgere. Osten i pølsa gir en god smak og saftighet, og baconet…Vel enkelte sier ‘Alt blir bedre med litt bacon’, og det forklarer kanskje hvorfor denne pølsa har blitt så populær. Men nå har vi gjort den bestselgeren enda bedre på smak og har i tillegg lagt til Cheddar i osteblandingen.

Lukk

Endre språk

Open VA