Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår hjemmeside. Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler på circlek.no. Les mer om informasjonskapsler på circlek.no.

Ok

Betaling

Åpne ditt Mastercard for netthandel
En ny sikkerhetssperre ved netthandel gjør at det for enkelte nettbutikker kreves at du aktivt åpner kortet ditt for å kunne handle. Ditt Circle K Mastercard er alltid åpent for kjøp i nettbutikker som er tilknyttet Mastercard Identity Check, for dine abonnementer (f.eks. Viaplay, Netflix og Spotify) og for de fleste digitale lommebøkene. For andre nettbutikker kan det kreves at du aktivt åpner kortet ditt for netthandel – noe som er med på å redusere svindel på nettet. Sørg for å ha riktig mobilnummer registrert hos oss slik at du med en SMS enkelt kan åpne for netthandel i én time. Du kan gjøre endringer i dine innstillinger via Mitt Circle K Mastercard

Fleksibel tilbakebetaling
Noen ganger er det fint å ha en større økonomisk handlefrihet, som når man har gjort et større kjøp eller vært på en lengre reise.

Med Circle K Mastercard får du denne ekstra friheten, og kan fordele tilbakebetalingen slik det passer deg.

Du bestemmer selv hvor mye du vil betale til forfall, så lenge det månedlige minimumsbeløp utgjør minst 1/60 del av utestående saldo, og aldri mindre enn kr 450. Beløpet du kan betale vil fremgå av fakturaen. Det er gratis å ha denne kredittrammen tilgjengelig i kortet. 

Effektiv rente ved nedbetaling av kr 15 000 over 12 måneder er 26,27 %. Kostnad: kr 1 626, totalt kr 16 626.

Full utnytelse av fordeler forutsetter at utestående betales ved forfall slik at det ikke påløper renter.

Overføre penger til konto
Med Circle K Mastercard har du mulighet for å overføre inntil kr 40 000 fra kortet til din bankkonto. Ved å overføre penger til konto, får du enda større frihet, enten du ønsker å betale regninger eller ha penger tilgjengelig for uforutsette utgifter.


Rentefri betalingsutsettelse
Beløpet du overfører, renteberegnes fra forfallsdato på din faktura. Med Circle K Mastercard har du inntil 45 dagers rentefri kreditt. En forutsetning for å overføre penger til konto, er at beløpet er innenfor tilgjengelig kredittramme, som du finner på din faktura eller på Mitt Circle K Mastercard. Kortet må ha vært i bruk før du kan søke om overføring av penger fra kort til konto.

Slik gjør du:
Fyll ut og returner skjemaet per e-post, faks eller post.
Når søknaden blir godkjent, overføres pengene til din bankkonto.

eFaktura
De fleste nettbanker fungerer slik at de vil spørre deg om du vil motta eFaktura neste gang du betaler en Circle K Mastercard-regning i nettbanken din. Dermed er det bare å takke ja neste gang du får spørsmål.

Slik oppretter du eFaktura
Logg inn i nettbanken din, og trykk på eFaktura.
Velg SEB Kort/Circle K Mastercard som leverandør.
Fyll ut skjemaet. Som kundenummer oppgir du eFaktura-referansen din som du finner på siste faktura fra oss. Mangler du eFaktura-referanse, kontakt kundeservice.

 

Reklamasjon

Har du ikke fått varene du har bestilt? Har du blitt belastet for et kjøp flere ganger?

Vi ber om at du først kontakter butikken du har handlet i. Butikken eller bedriften hvor du har handlet, har ansvaret for eventuelle feil. Derfor må du begynne der, før vi kan hjelpe deg. Ofte kan dere løse problemet sammen, men vi hjelper deg hvis dette ikke fungerer.

Hvis du ikke får hjelp, kan du reklamere på kjøpet via oss i reklamasjonsskjemaet.

Vi trenger følgende informasjon:
• Kontonummeret ditt/avtalenummeret ditt
• Beløpet
• Begrunnelse for reklamasjonen

I reklamasjonsskjemaet forteller du hvordan kontakten med butikken har foregått, hvem du har snakket med, når du kontaktet dem, og hva resultatet ble. Ta vare på og legg ved kopier av eventuell korrespondanse med butikken og all annen informasjon som styrker reklamasjonen din. Det kan for eksempel være en kvittering eller en bestillings- og leveringsbekreftelse. Når du har sendt inn skjemaet, får du tilsendt en bekreftelse på at vi har mottatt saken din, til e-postadressen som du har oppgitt.

Hvis du har mistet eller blitt frastjålet kortet, eller har oppdaget et uautorisert uttak eller kortkjøp, må du sperre kortet så snart som mulig. Husk også å politianmelde saken.

Hvis du mangler en kvittering, kan du kontakte butikken for å få en kopi.

Lukk

Endre språk

Open VA