Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår hjemmeside. Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler på circlek.no. Les mer om informasjonskapsler på circlek.no.

Ok

Ta din kaffepause hos Circle K

Hos Circle K har vi en stor lidenskap for kaffe og den lidenskapen deler vi med våre kunder. Hvert år serverer vi mer enn 25 millioner kopper kaffe på våre stasjoner rundt om i Norge. For beste smaksopplevelse bruker vi nøye utvalgte Arabica bønner fra småskala produsenter og moderne kaffemaskiner for å brygge all vår kaffe. Velkommen til nybrygget kaffe på Circle K!

2016_08_sjokko_croissante_kaffe_300x340

Kaffemaskinene gir nykvernet kaffe laget med kaffebønner av høy kvalitet og fersk melk fra Tine.

Hos Circle K får du derfor alltid nytrukket kaffe og ikke minst ferske deilige bakervarer.

Sommeren 2018 gjennomførte vi et bytte av kaffebønner som er enda bedre tilpasset den norske gane og smak.
  

Kaffe tilbudet hos Circle K

Les mer under om våre ulike kaffesorter, hva som karakteriserer dem og hva som skiller dem. Velkommen inn til nærmeste Circle K-stasjon for en deilig kopp med kaffe!

Espresso

Rik, aromatisk og sammensatt – alt på en gang. Espressoen er liten men kraftfull og skal drikkes i ett par slurker. Det som kjennetegner espressoen er at den har en sterkere konsentrasjon samt et naturlig lag med kremete skum som kalles” créma” på toppen.

Cappuccino

En riktig god cappuccino er en nytelse for kaffeelskeren og regnes som en av de mest populære kaffetypene i verden. En klassisk cappuccino er laget på like deler espresso, steamet melk og melkeskum. Tilsammen utgjør disse tre komponenter en smakskombinasjon i harmonisk balanse.

Kaffe Latte

En smaksrik kaffedrikke med espresso som base og dobbel mengde varm melk. En søt variant av kaffe latte er kaffe mocca der man i tillegg har lagt til deilig sjokolade. Både Kaffe latte og kaffe mocca er tilgjengelig hos Circle K.

Svart kaffe

Den gode kaffesmaken kommer tydelig frem når du drikker kaffen svart. Og god svart kaffe er også nordmenns favoritt. På våre stasjoner brygges svart kaffe ferskt fra hele Arabica bønner. Men på utvalgte stasjoner vil du også finne nytrukket filterkaffe.

Lukk

Endre språk

Open VA