Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår hjemmeside. Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler på circlek.no. Les mer om informasjonskapsler på circlek.no.

Ok

Simply Great Coffee

Vi ønsker å tilby våre kunder den beste kaffen. Derfor har vi testet ut 400 forskjellige kaffebønner og valgt den beste. I tillegg har vi nye og bedre kaffemaskiner på mange av våre stasjoner. Velkommen til en helt ny kaffeopplevelse.

2016_08_sjokko_croissante_kaffe_300x340

Det tok tid, hardt arbeid og mange kopper kaffe før vi fant den perfekte. Det siste året har vi lett verden rundt. Resultatet finner du hos oss. En ny forbedret smak, og fremdeles er det bare å trykke på knappen.

Maskinen gir nykvernet kaffe laget med kaffebønner av høy kvalitet og fersk melk i stedet for melkepulver. Medium kopp koster 27 kr, stor kopp koster 35 kroner. Kunder med Kaffekoppen fyller uten å betale.


Hos Circle K får du alltid nytrukket kaffe og ferske bakervarer. Vårt brede utvalg av ferske og smakfulle bakervarer inkluderer ikke bare den populære Skolebollen og Wienersnurr, men også nyheten Kokossnurr.


2015_03_03_673x110_Coffee_selection_norsk
 

Lukk

Endre språk