Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår hjemmeside. Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler på circlek.no. Les mer om informasjonskapsler på circlek.no.

Ok

Svart kaffe

Den gode kaffesmaken kommer tydelig frem når du drikker kaffen svart. Og god svart kaffe er også nordmenns favoritt. På våre stasjoner brygges svart kaffe ferskt fra hele Arabica bønner. Men på utvalgte stasjoner vil du også finne nytrukket filterkaffe.

Kaffen kommer opprinnelig fra området Kaffa i Etiopia, der kaffebusker har vokst vilt like lenge som området har vært befolket. Ifølge legenden var det en gjeter med navn Kaldi som allerede rundt år 800 oppdaget kaffebønnenes oppkvikkende effekt ved en feil. Nyheten om de energigivende bønnene spredde seg raskt til Egypt og videre til Tyrkia, nordre Afrika og den Arabiske halvøya. På 1600-tallet ankom den første store lasten med kaffe til havnene i Europa, og i dag kan mennesker over hele verden nyte denne oppkvikkende drikke.

Kaffebønnene finnes i bær som vokser på kaffebusker. Når bønnene er modne plukkes, bearbeides og tørkes de og deretter brennes.

På Circle K benytter vi 100 % av Arabica bønner, som vi brenner perfekt for den norske gane og smak. I hovedsak kommer våre kaffebønner fra Brasil med innslag fra Sør- og mellom Amerika samt øst Afrika. Blandingen gir en velbalansert kaffesmak med en finstemt sødme og toner av mørk sjokolade.
Lukk

Endre språk

Open VA