Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår hjemmeside. Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler på circlek.no. Les mer om informasjonskapsler på circlek.no.

Ok

Kaffe Latte

En smaksrik kaffedrikke med espresso som base og dobbel mengde varm melk. En søt variant av kaffe latte er kaffe mocca der man i tillegg har lagt til deilig sjokolade. Både Kaffe latte og kaffe mocca er tilgjengelig hos Circle K.

Navnet ”kaffe latte” er en norsk stavning av den italienske benevningen caffè latte. Ordet” latte” som vi nordmenn gjerne bruker i hverdagslig tale betyr kun ”melk” på italiensk. Befinner du deg i Italia er det derfor viktig å uttale hele navnet.

For å lage kaffe latte på Circle K brygges først espressoen som skal utgjøre en tredjedel av kaffens totale innhold. Deretter steames melken og heldes forsiktig ovenpå espressobasen. På toppen av kaffen skal det være ett tynt lag melkeskum.

Det finnes mange alternative varianter av kaffe latte. En vanlig favoritt er latte macchiato, som består av steamet melk og espresso. Espressoen helles over den steamete melken, hvilket resulterer i ett flekkete mønster på utsiden.
Lukk

Endre språk

Open VA