Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår hjemmeside. Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler på circlek.no. Les mer om informasjonskapsler på circlek.no.

Ok

EXTRA Club-kunder får 20 % rabatt på opplevelser i sommer.

Tilbudet gjelder nettbestillinger og inntil 4 billetter per kjøp.

Gjør dette ved bestilling:

1)      Gå inn på linken under
2)      Legg inn antall billetter
2)      Velg «Billetter gyldige hele sesongen»
3)      Benytt tilsendt rabattkode (du får ny ved henvendelse kundeservice)

20% rabatt på TusenFryd
Kjøp billetter her 

20% rabatt på Bø Sommarland
Kjøp billetter her

Velkommen til Bø Sommarland
Bø Sommarland er Skandinavias største vannpark med et variert tilbud av spennende attraksjoner for store og små. Ta med hele familien på VANNvittige opplevelser i trygge og trivelige omgivelser i Bø Sommarland!

Moro for de minste
Bø Sommarland har flere områder for de aller minste. I Vannland finner du et stort basseng med flere nivåer og små vannsklier. På Bøverstranda kan du slappe av på solsenga mens smårollingene koser seg i den grunne delen av det oppvarmede bassenget.  Ønsker man en tur ut av bassenget kan man teste de tørre aktivitetene i Leikeland.

Tøft for de tøffeste
Vil du teste motet er det Magasuget, Mot i Brøstet, FlowRider, Half-Pipen, Sentrifuga og Jettegryta som gjelder. Her får selv den mest vågale adrenalinkick så det holder! I tillegg til de tøffeste finner du også rolige og mer avslappende vannsklier og svømmebasseng i parken.

Bø Sommarland ligger 5 km utenfor Bø sentrum. Med bil tar det ca. 2 timer å kjøre fra Oslo og 2,5 timer fra Kristiansand. Bø er et kollektivt knutepunkt slik at du enkelt kommer deg til parken uten bil. Både buss og tog stopper ved Bø Stasjon, hvor lokalbussen kan ta deg videre til Bø Sommarland.


Velkommen til TusenFryd i sommer
Alle store og små gjester er velkommen til årets frydefulle sesong og en uforglemmelig dag på Tusenfryd! Her finnes attraksjoner for både liten og stor, fra de tøffe SpeedMonster, Spinspider og ThunderCoaster til Barnas Fryd og Frydskogen for de minste. TusenFryd har spennende aktiviteter for hele familien.

Ingenting er som en dukkert mellom alle attraksjonene. I BadeFryd er det alltid er 25 grader i vannet. BadeFryd har åpent fra primo juni til medio august.
Parken har også selvsagt spill, butikker og spisesteder. Første åpningsdag er 23. april.

Årets nyhet er Ragnarok, en familievennlig reise gjennom spennende farvann!
2016_tusenfryd_ragnarok_490x128


 Kommer du med bil, ligger TusenFryd 20 min. syd for Oslo ved E6 / E18. Ordinær rutebuss fra Oslo: 500 Drøbak.
Les med på www.tusenfryd.no eller ring 64 97 64 97 for mer informasjon om åpningstider, priser og transport.


Lukk

Endre språk

Open VA