Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår hjemmeside. Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler på circlek.no. Les mer om informasjonskapsler på circlek.no.

Ok

Circle K EXTRA Club betingelser

Vi jobber kontinuerlig med å utvikle våre kunders opplevelse av og integritet i Circle K EXTRA Club. Våren 2017 åpner vi en ny og forbedret EXTRA Club-portal for våre medlemmer og tar i bruk et nytt system for identitetshåndtering. For å støtte disse endringene, har vi gjort noen endringer i vilkårene for Circle K EXTRA Club. Her er et kort sammendrag:

Circle K ID: Våren 2017 innfører vi «Circle K ID», Circle K’s system for identitetshåndtering. Våre medlemmer får muligheten til å velge de tjenester de ønsker å bruke, samt kontrollere hvilke data som kan benyttes. 

Utmelding: Vi har tydeliggjort betingelsene for utmelding og oppsigelse av en konto i EXTRA Club og fjerning av kundedata. 

Bruk av informasjonskapsler: Vi har forklart hvordan vi bruker informasjonskapsler i EXTRA Club

Valg av kommunikasjonskanaler: Vi har tydeliggjort hvordan medlemmene selv kan velge kommunikasjonskanaler i EXTRA Club portalen.  

Inaktivitet: Vi har inkludert informasjon om varighet på datalagring avhengig av medlemmenes aktivitet eller bruk av kort som er registrert i Circle K EXTRA Club.

Ufullstendig registrering: I tilfeller hvor en kunde ikke fullfører registreringen, vil vi nå slette data etter 30 dager, og ikke som før, etter 90 dager.


Circle K EXTRAClub

Betingelser Circle K EXTRA Club


Circle K MasterCard

Betingelser Circle K MasterCard

Priser og betingelser


Retningslinjer for personvern

Retningslinjer for personvern

 

 

 

Lukk

Endre språk

Open VA