Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår hjemmeside. Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler på circlek.no. Les mer om informasjonskapsler på circlek.no.

Ok

Statoil Fuel & Retail Marine AS er totalleverandør av marine drivstoff

Statoil Fuel & Retail Marine AS betjener marinesegmentet langs hele norskekysten via våre 18 hovedanlegg for MGO. Vi har et landsdekkende distribusjonssystem for levering til våre marinekunder. Vi leverer MGO direkte fra anlegg til båt. Etter avtale leverer vi også med lekterbåt eller tankbil.

Marine Gassolje (MGO) er et destillat med gode tennings- og forbrenningsegenskaper samt gode smørende egenskaper. MGO produktet finnes i to varianter: «normalsvovlig NS» som inneholder inntil 0,1 % svovel og et mer miljøvennlig «lavsvovlig LS» som inneholder inntil 0,05 % svovel. Begge variantene er bruksmessige identiske, men lavsvovlig MGO gir mindre utslipp av svoveloksider. Begge MGO variantene tilfredsstiller kravene til «DMA» i henhold til ISO 8217. 
Gjennomtenkt til siste dråpe. For å sikre at produktene våre tilfredsstiller de kravene som markedet stiller, tester vi alle våre produkter grundig i laboratorier og om bord i båter. Først når vi er overbevist om at et produkt tilfredsstiller alle behov og spesifikasjoner, introduseres dette i markedet, samtidig som vi ligger i forkant med miljøvennlige produkter.
Du kan finne en oversikt over alle våre hovedanlegg og vår marineavdeling, med alle nødvendige data, i vår populære tidevannstabell her på www.circlek.no. Vi som arbeider med marine er:

Navn Tittel/ansvarsområde Mobiltelefon Kontorsted E-post
Arvid Husebø Sjef marine sales 911 43 005 Stavanger arh@statoilfuelretail.com
Brigt Helgeland Key Account Manager 911 76 387 Stavanger nobih8@statoilfuelretail.com
Tor Ivar Iversen    Offshore/Supply/Oljeselskap 977 18 521 Bergen tii@statoilfuelretail.com
Bent Giskeødegård  Trader/Øvrig sjøtransport 950 52 581 Ålesund begi@statoilfuelretail.com
Turid Karin Larsen Salgskoordinator 416 19 625 Stavanger tul@statoilfuelretail.com

 

Lukk

Endre språk