Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår hjemmeside. Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler på circlek.no. Les mer om informasjonskapsler på circlek.no.

Ok

Koppen

2018-koppen får du kjøpt på våre stasjoner fra 31. oktober 2017. Med Koppen kan du forsyne deg med så mye varm drikke du vil ut året.

Både standardkopp og ekstra stor kopp
Årets nye kopp er sølvfarget, men er du heldig kan du kanskje finne noen røde på noen stasjoner. Også i år vil vi ha en premium-kopp som er av en enda bedre kvalitet en standard koppen. Denne koppen  har det vi kaller termo-effekt som gjør at kaffen holder seg varm veldig, veldig lenge. I tillegg er denne koppen litt større som gjør at du kan velge stor kaffe fra våre maskiner. Premium koppen kommer kun i fargen sølv.

Med 2018-koppen kan du nyte ubegrenset med varm drikke i hele 2018. Du kan velge forskjellige løsninger som passer deg. Du kan kjøpe standardkoppen til kr 299, da får du en helt ny kopp. Om du ønsker å fortsette å bruke din gamle kopp, kjøper du kun nytt oblat og gummibånd til kr 249.

Ønsker du den største koppen – premium-koppen, koster den kr 499. Om du ønsker å fortsette å bruke din gamle premium-koppen, kjøper du kun nytt oblat og gummibånd til kr 449.

Med 2018-koppen vil du også kunne benytte deg av en rekke gode tilbud på våre stasjoner gjennom hele året. Koppen 2018 og 2018-medlemskap er i salg på våre stasjoner fra tirsdag 31. oktober 2017.

Vi har gjort noen endringer for deg som ønsker å kjøpe Kopper til bedriften din
Nå har du mulighet til å kjøpe Kopper til bedriften din og få på bedriftens logo dersom du ønsker. Bestilling av kopper med og uten logo for din bedrift gjøres på linken under.
Koppene hentes ut på valgfri stasjon.

Ser du etter inntjeningsmuligheter for lag/foreninger?
Vi har et opplegg for deg som ser etter muligheter for ekstrainntekt til lag/forening. Ta kontakt med din lokale Circle K-stasjon for mer informasjon.

Lukk

Endre språk