Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår hjemmeside. Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler på circlek.no. Les mer om informasjonskapsler på circlek.no.

Ok

Fornybar diesel og biodiesel

HVO100
HVO100 er vår beste fornybare diesel. Til tross for at råstoffene som er brukt for å lage HVO er 100% fornybare, er produktkvaliteten tilnærmet lik som fossil diesel. Det betyr at produktet har en rekke positive fordeler. Blant annet tåler det kulde minst like godt som fossil diesel og det tiltrekker seg ikke vann. I tillegg gir produktet en CO2-reduksjon på inntil 90%, avhengig av råvare.
Det kanskje beste med HVO100 er at det kan brukes rett inn i de fleste motorer i tyngre kjøretøy. De fleste motorelverandører har godkjent dette. Vi anbefaler likevel at du alltid undersøker med motorleverandøren om din motor tåler HVO100 før bruk. HVO100 fra Circle K er i tråd med den norske-europeiske standarden for HVO diesel, NS-EN15940.

Biodiesel B30
De fleste lastebiler og enkelte personbiler kan kjøre på diesel tilsatt 30 % biodiesel (B30). Dette produktet kan tilbys til kunder med eget hjemmeanlegg.

Biodiesel B100
Enkelte lastebiler og personbiler kan kjøre på 100 % ren biodiesel (B100). Circle K kan derfor tilby dette til kunder med eget hjemmeanlegg.

Lukk

Endre språk