Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår hjemmeside. Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler på circlek.no. Les mer om informasjonskapsler på circlek.no.

Ok

Jobb

I Circle K er våre medarbeiderne del av et stort og unikt team som arbeider for å skape resultater sammen - både for selskapet og den enkelte.

Å jobbe i Circle K innebærer et stort ansvar, et ansvar som også inkluderer utfordringer, gode kolleger, fleksibilitet og ikke minst muligheter for personlig utvikling. I Circle K mener vi at det er viktig å utfordre våre medarbeidere. Dersom du leter etter utfordringer i ditt yrkesliv - da kan det være at Circle K er det rette stedet for deg. Circle K tilbyr et bredt spekter av ulike stillinger, både på våre servicesstasjoner over hele landet og på vårt servicekontor. - Hos oss er det rom for ulike kompetanser og kompetente medarbeidere.

Å jobbe på en servicestasjon
Våre servicestasjoner er våre primære og viktigste kontaktledd med våre kunder, hvilket betyr at medarbeiderne ved våre servicestasjoner har en viktig funksjon i det å gi våre kunder en god opplevelse ved besøk på våre stasjoner. Hvis du har en sans for kundeservice og ønsker en allsidig jobb, da er jobben på en servicestasjon definitivt noe for deg.
I Circle K treffer vi et bredt spekter av kunder med ulike behov og forventninger, så det er viktig for oss å ha engasjerte og dedikerte medarbeidere som er klar for - og liker å - møte de daglige utfordringene dette innebærer. Vi tilstreber at våre stasjoner og produkter skal være av høyeste standard, noe som krever en helhjertet innsats av våre medarbeidere.

Å jobbe på en servicestasjon betyr å kunne takle ulike utfordringer. I tillegg til å betjene kunder, er du også en del av et team som sikrer at servicestasjonen alltid lever opp til Circle K sine høye standarder. Det betyr at det også er mange andre oppgaver å løse i tillegg til det å håndtere kunder. Våre medarbeidere skal bidra med å sikre at det er produkter i hyllene, og at servicestasjonen alltid fremstår ryddig og ren, - alt dette for å sikre at våre kunder har en god opplevelse når de besøker Circle K sine servicestasjoner. Derfor får du muligheten til å delta i et kontinuerlig opplæringsprogram for å fremme din profesjonelle og personlige utvikling. Dette vil hjelpe deg å bli bedre forberedt for fremtidige jobber. Vi har mange gode eksempler på medarbeidere i Circle K som begynte sin karriere med å jobbe på en av våre servicestasjoner - og som i dag ivaretar helt andre oppgaver.

Å jobbe på servicekontoret
Circle K Norge AS sitt servicekontor er lokalisert i Oslo. Her har vi samlet medarbeidere med et bredt spekter av yrker og profesjoner - som alle jobber for å opprettholde Circle K sin posisjon i det norske og internasjonale markedet. Servicekontoret søker ofte dyktige og engasjerte medarbeidere som ønsker en arbeidsplass preget av dynamisk aktivitet

Vi søker dyktige medarbeidere fra flere ulike profesjonelle bakgrunner. Vi har stillinger som kategoriledere, IT-konsulenter, salgsledere, kontrollere, kundemedarbeidere, prosjektledere, transportplanleggere og logistikk for å nevne noen. Hvis du ønsker å være del av et dynamisk miljø, hvor dine ambisjoner går hånd i hånd med selskapets, da er Circle K trolig det rette stedet for deg.

Vårt servicekontor er fylt med dyktige og engasjerte mennesker som bidrar til et unikt og attraktivt arbeidsmiljø der ideer, muligheter og ambisjoner får lov til å blomstre. Hvis du vil vite mer om oppgavene på vårt servicekontor , kan du lese hva flere av våre medarbeidere har å si om sin arbeidssituasjon ved å klikke her.

Lukk

Endre språk