Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår hjemmeside. Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler på circlek.no. Les mer om informasjonskapsler på circlek.no.

Ok

Nettbutikk

 

Circle K Nettbutikk er vår nettbaserte bestillings- og servicetjeneste for kunder som benytter fyringsprodukter. På de innloggende sidene finner du også en oversikt over dine tidligere bestillinger og fakturaer. Nettbutikken er alltid åpen. Velkommen inn!

Velg inntil 4 gebyrfrie rater uansett hvilken bestillingsform du velger.

For å registrere deg i nettbutikken trenger vi navn, din e-postadresse og eventuelt ditt mobilnummer. Passord blir sendt deg i e-post etter kort tid. Du kan også registrere deg ved å ringe oss på 810 00 610. Registrer deg i dag så er du klar til å bestille!

Informasjon om utfasing av parafin
Forbruket av parafin i det norske markedet til boligoppvarming har blitt vesentlig redusert i de senere årene. Dette har ført til utfordringer med hensyn til forsyning og lagring av parafin ved lokale anlegg i Norge.

I flere området har vi ikke lenger tilgang til tankanlegg med parafinbeholdning, og i løpet av 2018 vil parafinsalget til privatmarkedet være avviklet i hele landet.

Har du tidligere handlet parafin av oss, vil vi gjerne benytte anledningen til å takke deg som kunde av Circle K Norge AS gjennom mange år.

Lukk

Endre språk