Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår hjemmeside. Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler på circlek.no. Les mer om informasjonskapsler på circlek.no.

Ok

Koppen

2017-koppen får du kjøpt på våre stasjoner fra 29. november. Med Koppen kan du forsyne deg med så mye varm drikke du vil ut året.

Både standardkopp og ekstra stor kopp
Årets standardkopp har samme størrelse som tidligere, og den kommer i fargene rød, blå og hvit. Vi har i år også en ekstra stor kopp med høyere kvalitet og to-lags rustfritt stål. Dette er en premium-kopp som er ekstra solid og kan vaskes i oppvaskmaskin. Vi anbefaler ikke oppvaskmaskinvask for standardkoppen som er laget i et enklere materiale. Standardkoppen rommer 2 dl og den store koppen hele 3,4 dl. Premium-koppen kommer kun i fargen sølv.

Med 2017-koppen kan du nyte ubegrenset med varm drikke i hele 2017. Du kan velge forskjellige løsninger som passer deg. Du kan kjøpe standardkoppen til kr 299, da får du en helt ny kopp. Om du ønsker å fortsette å bruke din gamle kopp, kjøper du kun nytt oblat og gummibånd til kr 249. Ønsker du den største koppen – premium-koppen, koster den kr 499.

Er du EXTRA Club-kunde og fyller over 1000 liter drivstoff på 12 måneder, spanderer vi 2017-koppen på deg. Og skulle du ønske deg en større kopp, betaler EXTRA Club-kunder kun mellomlegget på kr 200.

Med 2017-koppen vil du også kunne benytte deg av en rekke gode tilbud på våre stasjoner gjennom hele året.
Kaffekoppen 2017 og 2017-medlemskap er i salg på våre stasjoner fra tirsdag 29. november 2016.

Lukk

Endre språk