Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår hjemmeside. Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler på circlek.no. Les mer om informasjonskapsler på circlek.no.

Ok

Koppen

2019-koppen får du kjøpt på våre stasjoner fra 30. oktober 2018. Med Koppen kan du forsyne deg med så mye varm drikke du vil ut året 2019.

Både standard Kopp og Premium Kopp
Vi har produsert opp både sorte og røde standard kopper, og også i år vil vi ha en Premium kopp som er av en enda bedre kvalitet en standard koppen. Denne koppen har det vi kaller termo-effekt som gjør at kaffen holder seg varm mye lenger. I tillegg er koppen litt større som gjør at du kan velge stor kaffe fra våre maskiner. Premium koppen kommer kun i fargen sort med sølv detaljer.

Med 2019-Koppen kan du nyte ubegrenset med varm drikke i hele 2019. Du kan velge å kjøpe standard koppen til kr 299, da får du en helt ny kopp. Om du ønsker å fortsette å bruke din gamle kopp, kjøper du kun nytt oblat og gummibånd til kr 249.

Ønsker du Premium Koppen, den største Koppen, koster den kr 499. Om du ønsker å fortsette å bruke din gamle Premium Kopp, kjøper du kun nytt oblat og gummibånd til kr 449.

Med 2019-koppen vil du også kunne benytte deg av en rekke gode tilbud på våre stasjoner gjennom hele året. Koppen 2019 og 2019-medlemskap er i salg på våre stasjoner fra tirsdag 30. oktober 2018.

Inntektsmulighet for lag og foreninger
Circle K stasjonene ønsker å støtte sitt lokalsamfunn gjennom å gi lokale lag og foreninger en inntektsmulighet på kr 100 pr kopp gjennom videresalg av Koppen eller gavekort på Koppen. Det er også mulig å kjøpe Koppen med laget/foreningens egen logo.

Representerer man et lag eller forening og ønsker å benytte denne muligheten må man ta kontakt med sin lokale Circle K stasjon for bestilling av kopper eller gavekort.

Gratis etter 1000 liter
Er du registrert i vårt fordelsprogram Circle K EXTRA Club og fyller over 1000 liter drivstoff siste 12 måneder, spanderer vi 2019-koppen på deg. Den 2. november tildelte vi kuponger på Koppen 2019, en kupong per registrerte kort med drivstoffvolum over 1000 liter, begrenset oppad til 3 kopper per kunde.
Og skulle du ønske deg Premium Koppen, betaler EXTRA Club-kunder kun mellomlegget på kr 200 ved innløsning av kupongen på våre stasjoner. Du kan kun innløse en kupong av gangen.

Lukk

Endre språk