Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår hjemmeside. Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler på circlek.no. Les mer om informasjonskapsler på circlek.no.

Ok

Boligvarme

Circle K leverer boligvarme til privatkunder over hele landet. Våre erfarne sjåfører kjører hjem til deg og sørger for rask og grei levering av fyringsolje. Vi leverer tre varianter av fyringsoljer.

 

Bestill slik det passer deg best
Bestillingstelefon:  810 02 002 Tast inn postnummer og du kommer til din lokale forhandler

Bestiller du i vår nettbutikk for boligvarme får du i tillegg nettrabatt på 15 øre per liter.

Har du ikke registrert deg enda, gjør du det på linken nedenfor. Ring oss på 810 00 610 om du har problemer med registreringen.

Bestilling på nettet gjelder ikke hyttelevering på grunn av begrensninger i fremkommelighet. Vennligst ta kontakt på telefon.

Betalingsbetingelser
Faktura sendes etter levering. Betalingen kan deles i 4 rater uten at det påløper renter eller gebyrer. Minstebeløp pr rate er 950 NOK. Meld fra om at du ønsker dette ved bestilling.

Informasjon om utfasing av parafin
Forbruket av parafin i det norske markedet til boligoppvarming har blitt vesentlig redusert i de senere årene. Dette har ført til utfordringer med hensyn til forsyning og lagring av parafin ved lokale anlegg i Norge.

I flere området har vi ikke lenger tilgang til tankanlegg med parafinbeholdning, og i løpet av 2018 vil parafinsalget til privatmarkedet være avviklet i hele landet.

Har du tidligere handlet parafin av oss, vil vi gjerne benytte anledningen til å takke deg som kunde av Circle K Norge AS gjennom mange år.

Lukk

Endre språk