Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår hjemmeside. Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler på circlek.no. Les mer om informasjonskapsler på circlek.no.

Ok

Boligvarme

På grunn av forbud mot oppvarming med fossil fyringsolje fra 2020, er salget av fossil fyringsolje og parafin avviklet.Du kan imidlertid fortsette å bruke oljefyren dersom du konverterer til Biofyringsolje HVO100. For tiden kan vi kun levere Biofyringsolje HVO100 i utvalgte deler av landet, men vi tar sikte på å kunne levere dette produktet i flere deler av landet etter hvert. Våre erfarne sjåfører kjører hjem til deg og sørger for rask og grei levering av Biofyringsolje HVO100. Vi gjør oppmerksom på at du bør kontakte en lokal fyrtekniker som kan tilpasse anlegget ditt til Biofyringsolje HVO100 før du tar i bruk dette produktet.

 

Bestill slik det passer deg best
Bestillingstelefon:  810 02 002 Tast inn postnummer og du kommer til din lokale forhandler.

Betalingsbetingelser
Faktura sendes etter levering. Betalingen kan deles i 4 rater uten at det påløper renter eller gebyrer. Minstebeløp pr rate er 950 NOK. Meld fra om at du ønsker dette ved bestilling.

Lukk

Endre språk

Open VA