Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår hjemmeside. Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler på circlek.no. Les mer om informasjonskapsler på circlek.no.

Ok

Boligvarme

Circle K leverer boligvarme til privatkunder over hele landet. Våre erfarne sjåfører kjører hjem til deg og sørger for rask og grei levering av parafin og fyringsolje. Vi leverer tre varianter av fyringsoljer.

 

Kampanje på parafin og fyringsolje frem til 30. november!
Nå nærmer det seg vinter og kulde, og det er på tide å få vintervarmen i hus. Bestill hos Circle K innen
30. november med 105 øre i rabatt per liter! Rabatten gjelder på bestillingsdagens listepris, men ikke ved hyttelevering.

Bestiller du i vår nettbutikk for boligvarme får du i tillegg dobbel nettrabatt på 30 øre per liter. Til sammen utgjør dette 135 øre i rabatt per liter.

Har du ikke registrert deg enda, gjør du det på linken nedenfor. Ring oss på 810 00 610 om du har problemer med registreringen.

Bestill slik det passer deg best
Bestillingstelefon:  810 02 002 Tast inn postnummer og du kommer til din lokale forhandler

Bestilling på nettet gjelder ikke hyttelevering på grunn av begrensninger i fremkommelighet. Vennligst ta kontakt på telefon.

Betalingsbetingelser
Faktura sendes etter levering. Betalingen kan deles i 4 rater uten at det påløper renter eller gebyrer. Minstebeløp pr rate er 950 NOK. Meld fra om at du ønsker dette ved bestilling.

Lukk

Endre språk