De Nye Grønlandskvartalene Garasjesameie ønsket en kollektiv ladeløsning

De Nye Grønlandskvartalene Garasjesameie ønsket en kollektiv ladeløsning

De Nye Grønlandskvartalene Garasjesameie er ikke som andre sameier. Med beliggenhet midt i sentrum av Oslo har de rundt 350 parkeringsplasser, hvor parkeringsplasseierne er en blanding av folk som bor i området og folk som jobber der. De så en økende etterspørsel fra plasseiere som ønsket lading. Guri Istad er styreleder for sameiet og var involvert i prosessen ved utvelgelse av leverandør av elbillading.

"Vi kunne valgt en løsning der hver enkelt plasseier måtte dra strøm fra sin bod, men vi er som sagt et veldig stort garasjesameie, så det ville blitt fryktelig vanskelig. Derfor tenkte vi at det ville være best å gå for en kollektiv løsning som gjelder hele garasjesameiet."

Utvelgelsesprosessen

Sameiet hentet inn tilbud fra flere ulike tilbydere av ladeløsning. I utvelgelsesprosessen var det noen kriterier som var ekstra viktige.

"Da vi valgte leverandør var det noen kriterier som var spesielt viktige for oss, blant annet pris. Da tenker vi på pris for sameiet totalt sett, men også pris for den enkelte plasseier. Strømeffekt på ladestasjonen og support var også viktig."

Valget falt på Circle K

"Vi valgte Circle K da de hadde et godt tilbud der vi kunne eie infrastrukturen selv. Det er god effekt i ladeboksen som gjør at man kan lade raskt. Det er enkelt for plasseiere å bestille ladeboksen online via en lenke. I tillegg tilbyr de support."

Tips til andre som ønsker ladeløsning

Guri har ett tips til andre sameier som vurderer å installere elbilladere.

"Det er viktig å vurdere hvilke behov man har på forhånd. Før man går i gang med prosessen. Eller så blir det veldig vanskelig å vurdere de tilbudene som kommer inn." 

Ulike borettslag vil ha ulike behover, og for Circle K er det viktig at vi kan levere en løsning som passer deres boligselskap. Man kan blant annet velge mellom å eie eller leie, og tilpasse anall ladere etter behov Du kan lese mer om prosessen og vår ladeløsning for boligselskap her.  

Anbefaler Circle K

"Vi vil gjerne anbefale Circle K til andre sameier som ønsker ladeløsning. Vi er veldig fornøyd med løsningen vi har fått. Løsningen er enkel både for plasseier og styret og vi har fått god oppfølging underveis."

Circle K tilbyr en komplett ladeløsning for borettslag og sameier. Les mer om infrastruktur for elbillading i boligselskap eller kontakt oss for en uforpliktende prat.

Relaterte nyheter

Les alle nyheter
Drangsvann og Circle K inngår samarbeidsavtale om ladeløsning for elbil

Drangsvann og Circle K inngår samarbeidsavtale om ladeløsning for elbil

Jan Terje Normann Elsrud
Referanser, Ladepartnere, Hjemmelading
Ladeløsning til Bjørkeåsen fra Circle K

Ladeløsning til Bjørkeåsen fra Circle K

Jan Terje Normann Elsrud
Referanser, Ladepartnere, Hjemmelading
5 gode grunner til å få elbilladere i ditt borettslag

5 gode grunner til å få elbilladere i ditt borettslag

Marius Blaker Høgevold
Hjemmelading, Ladepartnere