Drangsvann og Circle K inngår samarbeidsavtale om ladeløsning for elbil

Drangsvann og Circle K inngår samarbeidsavtale om ladeløsning for elbil

Utbyggingsprosjektet Drangsvann i Kristiansand, hvor det skal bygges opp til 2000 flotte nye leiligheter, har inngått en samarbeidsavtale med Circle K for levering av ladeløsning for elbil til prosjektet.

Avtalen innebærer at alle boligene, som standard, vil bli klargjort med veggfester til ladestasjon. Dette gjør at man kan montere ladestasjonen selv senere, uten behov for elektriker, om man ikke ønsker ladestasjon med en gang. Avtalen samt den valgte løsningen gir flere fordeler for de fremtidige beboerne:

  1. Kjøp av ladestasjon i tilvalgsprosessen gjøres enkelt gjennom webportalen til Circle K.
  2. Ønsker beboeren å vente med å kjøpe ladestasjon kan dette enkelt bestilles senere gjennom Circle K. Ladestasjonen blir da sendt til beboeren i posten og kunden kan montere denne selv uten behov for elektriker.
  3. 24/7 support og rabatterte priser på Circle K sine hurtigladestasjoner

Øyvind Lauvland, Daglig Leder i Drangsvann AS, sier at de valgte Circle K som leverandør da de i tillegg til en god ladeløsning til hjemmet også hadde tjenester utover hjemmelading.

"Circle K presenterte en løsning som var meget god for våre beboere og samtidig ga fordeler når kundene var ute langs veien på for eksempel Circle Ks hurtigladere. Utviklingen på ladeløsninger til hjemmet skjer ekstremt fort. Det er derfor trygt å ha en solid aktør som Circle K i ryggen, som vi vet leverer gode produkter til våre beboere, også over tid"

Marius Høgevold, direktør for hjemmelading i Circle K, er også godt fornøyd med å hjelpe Drangsvann AS med fremtidsrettede og gode ladeløsninger til de fremtidige beboerne.

"En utfordring vi ofte ser på denne type prosjekter er at laderne som monteres til nye bygg allerede er utdaterte da valget på ladestasjoner skjedde 2-5 år før bygget var ferdig. Circle K følger prosjektet hele veien og leverer vår til enhver tid beste produktene for å sikre at kundene får en moderne og fremtidsrettet ladeløsning."

Ladeløsningen Circle K har valgt til prosjektet er fra den norske leverandøren Easee. Ladestasjonen kan lade alle typer elbiler med opptil 22kW, som er det raskeste man kan lade hjemme i dag. Beboeren trenger derfor ikke å frykte at bilen ikke vil være ladet i løpet av natten.

Med ladeløsningen fra Circle K vil man også kunne:

  • Starte og stoppe ladingen fra sin app
  • Få full oversikt over sitt ladeforbruk i appen
  • Automatisk oppdateringer av programvare
  • 24/7 kundeservice
  • Hurtiglade på Circle K sine hurtigladestasjoner med 10% rabatt

Trenger du ladeløsninger til ditt boligprosjekt? Ta kontakt med en av våre dyktige rådgivere her

Relaterte nyheter

Les alle nyheter