Ladeløsning til Bjørkeåsen fra Circle K

Ladeløsning til Bjørkeåsen fra Circle K

I Nannestad, kun 10 minutter fra Gardermoen utvikler Bakke AS og Nordby Eiendomsselskap AS et nytt og trivelig nabolag. Bjørkeåsen er et boligprosjekt hvor det skal bygges opptil 1200 boenheter med rekkehus og kjedede boliger. Som et fremtidsrettet boligprosjekt ønsker vi å tilby alle våre beboere ladeløsninger for sine elbiler.

Circle K og Bjørkeåsen har inngått en avtale der hvor alle boenhetene, som standard, blir levert med intelligente bakplater. Avtalen samt den valgte løsningen gir flere fordelere for de fremtidige beboerne:

  1. Kjøp av ladestasjon i tilvalgsprosessen gjøres enkelt gjennom webportalen til Circle K.
  2. Ønsker beboeren å vente med å kjøpe ladestasjon kan dette enkelt bestilles senere gjennom Circle K. Ladestasjonen blir da sendt til beboeren i posten og kunden kan montere denne selv uten behov for elektriker.
  3. 24/7 support og rabatterte priser på Circle K sine hurtigladestasjoner

Tor Eivind Nordby Vik i Nordby Eiendomselskap AS sier følgende om avtalen.

"Med en ny bolig i dag ser vi at mange av våre kunder forventer at det er klargjort for lading av elbil. Løsningen Circle K presenterte for oss gir alle beboere, enten de ønsker elbillader i dag eller i fremtiden, en enkel og trygg løsning. Circle K har også et nettverk av hurtigladere som våre kunder får fordeler av."

Direktør for hjemmelading i Circle K, Marius Høgevold sier også at de følger tett med på markedet og tilpasser seg når nye løsninger kommer.

"Utviklingen av ladeprodukter skjer ekstremt fort i disse tider. Vi ønsker derfor å levere moderne og smarte ladestasjoner som klarer å følge denne utviklingen."

I tillegg ønsker Høgevold å presisere at kundeservice er en viktig del av løsningen til Circle K.

"Det dukker ofte opp mange spørsmål fra de som skal kjøpe eller har kjøpt ladestasjon. Det er derfor viktig for oss at våre kunder kan nå vår 24/7 kundeservice for å få hjelp til sine spørsmål"

Ladeløsningen Circle K har valgt til prosjektet er fra den Norske leverandøren Easee. Ladestasjonen kan lade alle type elbiler med opptil 22kW, som er det raskeste man kan lade hjemme i dag. Beboeren trenger derfor ikke å frykte at bilen ikke vil være ladet i løpet av natten.

Med ladeløsningen fra Circle K vil man også kunne:

  • Starte og stoppe ladingen fra sin app
  • Få full oversikt over sitt ladeforbruk i appen
  • Automatisk oppdateringer av programvare
  • Tilgang til kundeservice 24/7
  • Hurtiglade på Circle K sine hurtigladestasjoner med 10% rabatt

Trenger du ladeløsninger til ditt prosjekt kan du ta kontakt med en av våre dyktige rådgivere her.

Relaterte nyheter

Les alle nyheter