Ny ladestasjon åpnet ved E18 i Bamble

Ny ladestasjon åpnet ved E18 i Bamble

Circle K bygger ut stadig flere hurtig- og lynladere i de største byene og langs de viktigste veiene i Norge. Siste ute er en helt ny Circle K stasjon ved nye E18 i Bamble. Denne er Circle K’s største stasjon i Norge!

Moderne veiserviceanlegg med lading

Stasjonen ble åpnet av samferdselsminister Knut Arild Hareide 3.juli, og har allerede blitt et populært sted å stoppe for Circle K’s kunder.

– Det er en stor glede å få være med og åpne verdens mest moderne veiserviceanlegg og døgnhvileplass. Som samferdselsminister er det to saker som er spesielt viktig for meg, og det er trafikksikkerhet og klima og miljø. Dette anlegget oppfyller begge deler. Flere døgnhvileplasser er den beste trafikksikkerheten vi kan få, mens gode lademuligheter er klimavennlig og bra for miljøet, sa Knut Arild Hareide.

Åpning av ny ladestasjon på Circle K E18 Bamle

Circle K E18 Bamble er et fullverdig, siste generasjons veiserviceanlegg som vil ha et godt tilbud for folk på farten, enten de trenger energi til kjøretøy, til kroppen eller rett og slett en liten benstrekk og en kaffe. Med sin plassering langs nye E18, midt mellom Oslo og Kristiansand, blir den et naturlig stoppested for både fritidsreisende og yrkessjåfører, og et viktig knutepunkt for lokalbefolkningen i Bamble.

Åtte nye Circle K ladere

Her vil også alle som ferdes på «sørlandske» finne gode muligheter for å lade elbilen. Circle K tilbyr åtte nye elbil-ladere; fire stk 50 kW hurtigladere med både CCS og Chademo kontakter, og fire stk 150 kW lynladere med CCS kontakt. I tillegg vil Tesla-eiere finne hele 20 Tesla-ladere her, alle med den nye V3 CCS kontakten som gir 250 kW.

Lading av elbil på Circle K E18 Bamle

Circle K tilbyr nå nesten 500 hurtig- og lynladere på stasjonene rundt omkring i Norge, inkludert egne Circle K ladere samt ladere fra samarbeidspartnerne Ionity, Tesla og Grønn Kontakt. Last ned vår app (Circle K Charge) og registrer deg som Circle K ladekunde, så er det enkelt å finne og starte lading på Circle K-laderne. Hvis du registrerer ladebrikke på Circle K-kontoen, kan du også bruke denne til å lade på Ionity-laderne i Norge. Sjekk evt. også Grønn Kontakts kunderegistrering og laderoversikt hvis du ønsker å benytte disse.

Vi ønsker alle hjertelig velkomne til å besøke vårt nyeste veiserviceanlegg og ladestasjon på Circle K E18 Bamble. Riktig god sommer!

Velkommen til ny ladestasjon på Circle K E18 Bamle

Relaterte nyheter

Les alle nyheter