Circle K øker satsningen på lading av elbil i nybygg

Circle K øker satsningen på lading av elbil i nybygg

I tillegg til det voksende nettverket av hurtigladere og økende forespørsel etter Circle K løsninger for eksisterende borettslag og bedrifter tilbyr Circle K også løsninger for nybygg.

"Valg av ladeløsning har blitt et viktig strategisk valg for utbyggere", sier Marius Blaker Høgevold, leder for hjemmelading hos Circle K. Han viser til at utbyggere trolig mister interessenter enten fordi elbilladeren er for dyr, eller fordi det ikke tilbys i det hele tatt. "Vi ser at prosessen i dag kan optimaliseres. Ved tidlig involvering i prosessen påser vi at både utbygger og sluttkunden får et fremtidsrettet og ikke minst skalerbart ladesystem til en konkurransedyktig pris for alle involverte parter".

Utfordringen med å ta disse viktige valgene sent i prosessen kan blant annet være at det ikke er tatt høyde for ladeløsningen i kapasiteten inn til bygget. Derfor må unødvendig og kostbart arbeid gjøres senere i prosessen.

Det finnes flere eksempler hvor kunder har måtte betale opp mot 50,000 kroner for en ladeboks til sin nye leilighet eller at hele ladesystem må rives innen kort tid da det ikke dekker behovet. Dette kan enkelt unngås med en løsning fra Circle K.

Illustrasjon av prosessen for å skaffe ladeløsning i nybygg fra Circle K

Løsningen fra Circle K

For å møte disse utfordringene tilbyr vi nå våre løsninger til utbyggere og entreprenører hvor vi tar ansvar for prosessen. På denne måten unngår vi dyre påslag, systemer som ikke er skalerbare og dårlige kundeopplevelser.

Markedet for ladesystemer vokser hurtig og systemene blir mer kompliserte med høye krav om smarte løsninger fra sluttkunder. Det kreves mer kunnskap og dedikerte ressurser til å velge den rette løsningen. Circle K har nå et eget team med profesjonelle rådgivere som påser at våre kunder får de rette løsningen til sine prosjekter.

Circle K skal levere ladeanlegg til OBOS Nye Hjem for elbillading på Blomstertrappa Borettslag på Vollebekk i Oslo. Prosjektleder Morten Brørby i OBOS Nye Hjem er godt fornøyd med samarbeidet med Circle K. «Prosessen har vært veldig profesjonell og effektiv, og boligkjøperne får et fremtidsrettet og godt produkt» kommenterer Brørby.

Circle K følger prosjektet fra før byggestart til overtagelse og sørger for god oppfølging også etter overtagelse. Vi påser at kundene fortsatt får god oppfølging av våre profesjonelle rådgivere enten det gjelder kjøp av nye ladebokser eller spørsmål om våre fordelsprogrammer.

Ønsker du mer informasjon om vår løsning kan du ta kontakt med vår ansvarlige for nybygg: Jan Terje Elsrud.

Jan Terje Elsrud jantno@circlekeurope.com

Relaterte nyheter

Les alle nyheter
4 faktorer som påvirker elbilens ladehastighet

4 faktorer som påvirker elbilens ladehastighet

Jan Terje Normann Elsrud, Lars Ketil Bjørnå
Ladestasjoner
5 gode grunner til å få elbilladere i ditt borettslag

5 gode grunner til å få elbilladere i ditt borettslag

Marius Blaker Høgevold
Hjemmelading, Ladepartnere
9 ting du kan gjøre mens du lader elbilen

9 ting du kan gjøre mens du lader elbilen

Marcus Aurelio Ruud Grønli
Ladestasjoner