Vil du være med og si din mening?

Vil du være med og si din mening?

Vi i Circle K er opptatt av at våre produkter og løsninger gir deg som kunde den beste opplevelsen - uansett hvor du befinner deg. Derfor ønsker vi å invitere deg med i vårt kundepanel for elbillading og strøm.

Formålet med kundepanelet er å samle innsikt og tilbakemeldinger rundt våre løsninger, både for å utvikle eksisterende produkter og tjenester, men også ved lansering av nye. Vi vil kun kontakte de personene som er relevant for hver test, basert på bakgrunnsinformasjonen oppgitt i denne registreringen.

Under kan du lese mer om hvordan kundepanelet fungerer.

Tester og undersøkelser

Deltakelse vil være i form av fysiske tester av våre produkter og løsninger, samt spørreundersøkelser og web-løsninger.

Du velger selv hvor mye du vil påvirke

Du bestemmer selv hvordan du vil bli kontaktet og om du ønsker å delta i den aktuelle testen. Vi vil teste nye løsninger cirka 1-2 ganger i måneden, men vi vil variere hvem som kontaktes basert på bakgrunnsinformasjonen oppgitt.

Takk for din mening

Som en takk for din deltakelse vil vi dele ut gavekort og diverse produkter fra våre stasjoner til de som deltar.

Du velger selv hvor lenge du vil være med

Du kan når som helst melde deg ut av kundepanelet. Dersom du ikke lenger ønsker å være en del av panelet eller har andre spørsmål, vennligst send en epost til marte.olstad@circlekeurope.com.
 

Høres dette interessant ut?

Klikk her for å melde deg inn i panelet

Vi ser frem til å utvikle fremtidens strøm- og ladeløsninger med deg!
 

Dine personopplysninger kan kun brukes i forbindelse med det spesifikke oppdraget dere utfører for oss. Se vår personvernerklæring her.

Relaterte nyheter

Les alle nyheter