Easee - den smarteste ladeboksen på markedet

Easee - den smarteste ladeboksen på markedet

Med vår smarte og enkle ladeløsning fra norske Easee er fargen på ladeboksen det eneste du behøver å tenke på. Circle K og Easee tar hånd om resten.

Det å kjøpe hjemmelader kan være komplisert. Hvilken ladeboks passer til min bil? Hvordan sikrer jeg at ladeboksen forblir relevant i lang tid? Hvor lang tid tar det å lade opp bilen? Hvilken elektriker bør jeg bruke, og hvor mye koster det?

Med en Easee-lader fra Circle K, får du en lader som har «alt». Easee passer nemlig til alle biler. Den er superrask og kan lade 110 km rekkevidde i timen (22 kW), og er den smarteste ladeboksen på markedet; Med Easee behøver du ikke å bekymre deg for at ladeboksen blir utdatert om noen år. Den er nemlig tilkoblet internett, og via automatiske programvare-oppdateringer blir den bare smartere etter hvert som ny teknologi blir tilgjengelig. Fordi den er tilkoblet internett, kan Circle K fjernstyre laderen din, slik at eventuelle problemer raskt kan løses. Vår kundeservice er åpen 24/7.

Hos Circle K er installasjon inkludert, så du slipper bryet med å finne en installatør selv. Når du har bestilt hjemmelader blir du kontaktet av en av våre installatører for å avtale tidspunkt for installasjonen. Vi tilbyr en generøs installasjon, som muliggjør opptil 110 km rekkevidde per ladetime (22 kW).

Men hva om du ikke har wifi-dekning i garasjen eller på husveggen? Ikke noe problem! Easee har nemlig innebygget 4G, som er inkludert i abonnementet fra Circle K. Dermed kan du bruke Circle K Charge-appen til å administrere ladingen, samt få full oversikt over forbruket ditt.

Bestill din Easee-lader her

Relaterte nyheter

Les alle nyheter