Image
Lokal kompetanse og service
Image
Tankbil diesel

Entreprenør og industri

Norge har en sterk og fremtidsrettet industrisektor. Som landets største distriktsnæring er bygg- og anleggsbedrifter viktige hjørnesteiner og verdiskapere rundt om i landet. Om du er en liten eller stor bedrift har Circle K gode løsninger for deg. Vi har transportører over hele landet, Norges største stasjonsnettverk og jobber kontinuerlig med å levere det mest miljøvennlige og energieffektive drivstoffet tilpasset ditt behov.

Totalløsning for deg deg som entreprenør

Circle K tilbyr en unik helhetlig løsning som hjelper deg som bedriftskunde til å redusere dine totale utgifter. Vi har som mål å være i fremste rekke når det gjelder Helse, Miljø og Sikkerhet og arbeider etter en "null-feil"-tankegang.

I Circle K-nettverket i Norge er det rundt 600 stasjoner (inkl. Best og automater). Nær 380 av disse har anleggsdiesel og ca.190 stasjoner er med AdBlue. Vi er representert i hele Norge med stasjoner og bulkleveranser.

Rask leveranse av drivstoff til dine anlegg

Vi har lokale transportører over hele landet som leverer drivstoff til ditt anlegg raskt og effektivt. Husk at en full dieseltank gir mindre kondens – særlig i vinterhalvåret. Du kan ringe oss på 810 02 002 og taste inn ditt postnummer, så får du snakke med din lokale distributør. Eventuelt kan du enkelt plassere en bulkordre på drivstoff på nett.  

Bestill levering til tank

Tips til vedlikehold av tanken

Dagens anleggsmaskiner er ømfintlige for smuss og kondensvann, så vi anbefaler at du sjekker dieseltanken én gang i året. Titt ned i tanken med lommelykt, og se etter smuss og rust. Vi anbefaler at du rengjør tanken hvert femte år og bytter filter årlig. 

Slik holder du dieseltanken ren

  • Du kan ta følgende preventive grep for å holde tanken ren:
  • Bruk en dieseltank av god kvalitet. Det forebygger kondens.
  • Bruk vann- og partikkelfilter som monteres mellom pumpe og fylleslange.
  • Bruk peilepasta for å sjekke om du har vann på dieseltanken. Pastaen smøres på en peilepinne som slippes ned i tanken. Blir pastaen rosa, har du vann på tanken.
  • Bruk diesel av høy kvalitet.
  • Bruk opp all sommerdiesel før kuldegradene kommer.
  • Skulle du oppdage at dieseltanken trenger rengjøring/rens, så anbefaler vi å kontakte en profesjonell aktør.
Image
Bulk

Samarbeid med MEF

Circle K har samarbeidet med Maskinentreprenørenes Forbund - MEF, siden 1992. Som MEF-medlem får du gode betingelser på drivstoff og øvrige tjenester som er viktige for deg som entreprenør. Les mer om MEF her

Image
Leveranse diesel tank landbruk

Sikker lagring

Vurderer du ny landbrukstank? Det finnes flotte overgrunnstanker, som er særlig godt egnet for landbruket. Circle K har samarbeidsavtale med Vera Tank

Image
Lastebilsjåfør med mobiltelefon

Bulkbestilling gjort enkelt

Bestill levering til din diseltank med vår online bulkportal. Vi har transportører over hele landet som sikrer rask levering og god service i ditt område.

Image
Kundeportal

Selvbetjent kundeportal

Med bedriftskort får du tilgang til vår online Kundeportal på PC og mobil. Det gir deg og din bedrift oversikt over alle transaksjoner og kostnader.