Image
Lading hjemme hos ansatte
Image
Lading hjemme hos ansatte
Lading hjemme hos ansatte

Lading hjemme hos ansatte

Har du ansatte med firmabil kan det være en god idé å installere våre Easee Home hjemmeladere hos dem, slik at de kan starte arbeidsdagen med en fulladet bil. Ladingen aktiveres og stoppes med Circle K firmakort.

Vi installerer en hjemmelader med funksjonalitet som gir bedriften kvartalsvis statistikk over antall kWh ladet med firmakortet hjemme. Dermed får bedriften oversikt over forbruket og kan gi den ansatte refusjon for strømkostnadene. Les mer om dekning av strømutgiftene til ansatte her

Den ansatte kan også lade bilen til privat forbruk eller andre elbiler på samme lader, men benytter da vår Circle K Charge app.  

Vi tar oss selvsagt av hele prosessen fra befaring og tilbud til installasjon og montering, samt at vi tilbyr kundeservice døgnet rundt med fjernassistanse og proaktivt vedlikehold 

Bestilling av hjemmelader for bedrifter

Er du bedriftskunde, vennligst benytt skjemaet vedlagt for bestilling av hjemmelader slik at du får fakturaen tilsendt  selskapet og ikke til de ansatte direkte.

Pris
Hjemmelader Easee Home                                                             kr 7 894,-
Hjemmelader Easee Home inkludert standard installasjon          kr 15 889,-

Image
Firmakort

Firmakort

NYHET!
Bruk firmakortet til betaling for elbillading. Få bedre oversikt over bedriftens drivstoff-, lade- og bilkostnader. Gjør hverdagen for dine sjåfører enklere og spar kostnader med drivstoffrabatt.

Image
Langs veien

Langs veien

Bruk Circle K Firmakort til å betale for elbillading på alle Circle K- og Ionity-ladere. Kortet holdes mot ladeboksen for å starte og stoppe ladingen. Du får kostnader for drivstoff, elbillading og bilvask samlet på én faktura.

Image
På arbeidsplassen

På arbeidsplassen

Ladebokser til bedriftens egne biler, ansatte og gjester. Infrastruktur og ladeløsninger etter bedriftens behov. Vi lager løsning for ditt behov og hjelper deg i hele prosessen. Enkel administrasjon på Circle K kundeportal.