Image
Spørsmål og svar
Image
Spørsmål og svar

Er du bedriftskunde? Slik lader du billigst og raskest på våre hurtigladere på stasjon

Når du skal hurtiglade på våre stasjoner anbefaler vi deg alltid å velge en lader som passer bilen din. Hvor fort eller sakte bilen din lader påvirkes av ulike faktorer, som batteriets maksimale ladehastighet og temperaturen på batteriet. Vi vil at du som kunde skal betale samme pris for strømmen uavhengig av ladehastighet på bilen. Derfor betaler du kun per kWt når du lader hos oss.

Hva betyr det for deg at du kun betaler en kWt pris når du hurtiglader?  

For deg betyr det at du kun betaler for den strømmen bilen din faktisk mottar. Uansett hvor mye du ønsker å lade batteriet eller hvor kaldt det er ute, så betaler du samme pris for strømmen du lader hos oss.   

Fordelen med kWt-pris er at det koster deg like lite uansett ladefart. I motsetning til minuttprising eller kombinasjonsprising (minutt + kWt) vil du med kWt pris ikke betale mer for strømmen når bilen din lader sakte. 

KWt-pris er spesielt gunstig for deg når ladehastigheten er lav. Eksempler på det er når du ønsker å fullade bilen din til 100 % eller når du lader på kalde vinterdager. Les hvilke faktorer som påvirker ladehastigheten din lengre ned i denne artikkelen.  

Faktorer som påvirker ladehastigheten 

Konstante faktorer som påvirker ladehastigheten på bilen din: 

  1. Størrelse på batteriet i elbilen 
  2. Batteriets maksimale ladehastighet = Hvor fort bilen kan lade 

Dette er informasjon som er oppgitt fra din bilforhandler når du kjøpte bilen.  

  1. Variable faktorer som påvirker ladehastigheten på bilen din:  
  2. Batteriprosenten på bilen din 
  3. Temperaturen på batteriet 

Dersom du ønsker å lade raskest og billigst anbefaler vi deg å både se på maks ladehastighet oppgitt fra forhandler, samt batteriprosenten og temperaturen ute.  

Hvordan velge riktig lader?  

Vi har to type ladere på våre stasjoner: Hurtigladere (50kW) og lynladere (opptil 150kW). 

Det er batteriet på bilen som bestemmer hvor mye strøm du kan lade på en gang, ikke effekten på hurtigladeren på stasjon. 

For å lade raskest og rimeligst anbefaler vi deg å benytte en lader som passer den faktiske ladekapasiteten på bilen din.  

Slik lader du billigst og enkelt på 1-2-3:

Velg en hurtiglader som passer ladekapasiteten på bilbatteriet ditt.  

Effekten står på laderen (er du usikker på ladekapasiteten på bilen din, kontakt din bilforhandler).  

Start og stopp lading med ditt firmakort.  

Faktura blir sendt til din arbeidsgiver sammen med andre kjøp gjort i henhold til valgt kortkategori. 

Image
Langs veien

Ladepriser for bedriftskunder

Som bedriftskunde på lading benytter du ditt firmakort med lading for å starte og stoppe lading på våre stasjoner. Firmakort med lading inneholder en RFID brikke, markert på kortet med et ladesymbol.

Image
Reiseplanlegger

Her kan man lade med firmakort

Vi gjør det enklere for våre bedriftskunder å være elbilist. Du kan enkelt betale for lading med Circle K firmakortet på alle Circle K og IONITY ladere i Norge. Se oversikt over alle stasjonene der du kan lade.

Image
Hjemme hos ansatte

Lading hjemme hos ansatte

Har du ansatte med firmabil kan det være en god idé å installere våre Easee Home hjemmeladere hos dem, slik at de kan starte arbeidsdagen med en fulladet bil. Ladingen aktiveres og stoppes med Circle K firmakort.