Image
Hvorfor velge Circle K?
Image
Bedriftskort

Din totalleverandør

Å redusere transportkostnadene dine handler ikke bare om prisen på drivstoff, det handler om totalen som til slutt påvirker din bunnlinje. Mange små utgifter er lett å overse. Hos Circle K ser vi det totale bildet og sørger for å vurdere alle utgifter. Da vil du som kunde hos oss sikre din bedrift både den beste løsningen og tryggheten.
Image
Nettverk

Nettverk

Alle omveier betyr ekstra kostnader for din bedrift. Med vårt nettverk av stasjoner kan vi hjelpe deg og din bedrift til å holde drivstoffkostnadene nede.

Image
Alt på ett sted

Alt på ett sted

Vi gjør det enkelt for dine sjåfører. På våre fullservicestasjoner har vi skapt et behagelig miljø for deg og dine sjåfører som ønsker en velfortjent pause.

Image
Kundeportal

Kort og selvbetjening

Å samle alle kjøp på ett sted gir deg kontroll og sikkerhet. På Circle K tilbyr vi din bedrift den faktura-løsningen som passer deg best.

Image
Drivstoffpriser

Produkter

Innovasjon driver forbedring, og hos Circle K ønsker vi å levere bransjens beste og mest energieffektive bensin og diesel.

Image
Bedre fremtid

Bærekraft

Vi er en av de største aktørene innen mat langs veien og drivstoff i Europa. Vi jobber med mange felles initiativer for å bidra til mer miljøvennlige løsninger for din bedrift.

Image
Lokal kompetanse

Lokal kompetanse

For å betjene våre bedriftskunder på beste måte, har vi dyktige medarbeidere og samarbeidspartnere i hele landet som kjenner sine lokalområder godt.