Image
Din totalleverandør
Image
Din totalleverandør

Din totalleverandør

Circle K Pro er en totalløsning for deg som bedriftskunde. Å redusere transportkostnadene handler ikke bare om prisen på drivstoff, det handler om alle de små kostnadene som til slutt påvirker bunnlinjen. Med Circle K Pro får bedriften det beste totaltilbudet med fleksible og trygge løsninger.
Image
Sjåfør

Kom i gang med mobilbetaling

Opplev rask, enkel og trygg tanking med mobilbetaling.

Image
Alt på ett sted

Alt på ett sted

Vi gjør det enkelt for dine sjåfører. På våre fullservicestasjoner har vi skapt et behagelig miljø for deg og dine sjåfører som ønsker en velfortjent pause.

Image
Nettverk

Nettverk

Alle omveier betyr ekstra kostnader for din bedrift. Med vårt nettverk av stasjoner kan vi hjelpe deg og din bedrift til å holde drivstoffkostnadene nede.

Image
Kundeportal

Kort og selvbetjening

Å samle alle kjøp på ett sted gir deg kontroll og sikkerhet. På Circle K tilbyr vi din bedrift den faktura-løsningen som passer deg best.

Image
Drivstoffpriser

Produkter

Innovasjon driver forbedring, og hos Circle K ønsker vi å levere bransjens beste og mest energieffektive bensin og diesel.

Image
Lokal kompetanse

Lokal kompetanse

For å betjene våre bedriftskunder på beste måte, har vi dyktige medarbeidere og samarbeidspartnere i hele landet som kjenner sine lokalområder godt.

Image
Lastebilsjåfør med mobiltelefon

Mobilbetaling

Med mobilbetaling gjør vi hverdagen enklere for bedriften og sjåførene. Det fysiske kortet erstattes med et digitalt kort som enkelt kan distribueres via mobil.