Image
På arbeidsplassen
Image
På arbeidsplassen
Firmakort med lading

Firmakort med lading

Med firmakort med lading kan du og dine ansatte enkelt betale for elbillading både på jobben, hjemme og langs veien med. Kortet kan også brukes til å betale for drivstoff, bilvask og alle andre produkter på Circle K-stasjonene.

Bestill firmakort med lading

Allerede kunde? Bestill flere kort her

Du får alle kostnader for drivstoff, elbillading og andre kjøp hos Circle K samlet på én faktura. Full kontroll og enkel administrasjon får du i vår selvbetjente kundeportal. Alle firmakortkunder får automatisk 5 % laderabatt på Circle Ks egne hurtigladere. 

Kortet kan brukes på Circle K og IONITY ladere i Norge og til alle andre produktgrupper i hele vårt skandinaviske nettverk, inkludert Circle K Automat og Best-stasjoner i Norge, samt Ingo i Sverige og Danmark.  Alle transaksjoner for alle produkter havner på én og samme faktura.  

Ladekart

Hvordan lade med firmakortet på hurtiglader  

Det er en RFID i kortet som aktiverer/deaktiverer lading og firmakortet brukes dermed som om det var en RFID-brikke/ladebrikke. For å starte og stoppe lading på hurtiglader følger du instruksjonene på laderen. Våre ladere har to løsninger for å starte/stoppe ladingen avhengig av type lader. 

  1. Hold firmakortet foran RFID-leser og deretter trykke start/stopp eller 
  2. Trykk start/stopp og deretter hold firmakortet foran RFID-leseren 

Du finner instruksjon på hutigladeren.  

Image
Langs veien

Langs veien

Bruk Circle K Firmakort til å betale for elbillading på alle Circle K- og Ionity-ladere. Kortet holdes mot ladeboksen for å starte og stoppe ladingen. Du får kostnader for drivstoff, elbillading og bilvask samlet på én faktura.

Image
På arbeidsplassen

På arbeidsplassen

Ladebokser til bedriftens egne biler, ansatte og gjester. Infrastruktur og ladeløsninger etter bedriftens behov. Vi lager løsning for ditt behov og hjelper deg i hele prosessen. Enkel administrasjon på Circle K kundeportal.

Image
Hjemme hos ansatte

Hjemme hos ansatte

La ansatte starte dagen med fulladet bil hjemmefra. Ansatte starter og stopper hjemmelading med firmakortet. Circle K samler inn statistikk over forbruk, og hvor mye den ansatte skal godtgjøres for elbillading.