Image
Too good to go
Image
Too Good To Go

CIRCLE K x TOO GOOD TO GO

Matsvinn er en av de største miljøutfordringene vi har globalt. I Circle K er vi opptatte av å finne en god balanse mellom å tilby fersk mat, samtidig som vi skal unngå matsvinn.

For å redusere matsvinn er det flere områder vi må være oppmerksomme på. Vi har stort fokus på vareutvalg og produksjonsstyring, og ved hjelp av et supert samarbeid med Too Good To Go kan vi også redde en stor andel mat fra å bli kastet.

 Hos oss kan du som kunde bestille en forundringspose med overskuddsmat på en valgt Circle K-stasjon og henter varene ved stengetid. Innholdet i en typisk forundringspose varierer, men ofte er det snakk om ferdigsmurte baguetter og bakervarer. For 39 kroner kan du få overskuddsmat til en normal utsalgspris på mellom 100 og 140 kroner!

Image
Circle K x Too Good To Go

Redder mat og sparer planeten

Ifølge Ann-Kristin Raknes Pfründer, daglig leder i Too Good To Go, er Circle K blant aktørene som har reddet mest mat i Norge.

– Sammen med appbrukerne våre gjør Circle K en kjempeinnsats for at maten de har igjen på slutten av dagen blir spist og ikke ender som svinn. Det er all grunn til å være stolt av resultatene, og jeg vil gjerne gi ekstra skryt til de iherdige og klimaengasjerte stasjonsmedarbeiderne, sier Pfründer.

Last ned appen og bli en matredder du også!

Too Good To Go