Image
Too good to go
Image
Too Good To Go
Too Good To Go

CIRCLE K x TOO GOOD TO GO

Matsvinn er en av de største miljøutfordringene vi har globalt. Vi i Circle K er opptatte av å finne en god balanse mellom å kunne tilby fersk mat til deg samtidig som vi skal unngå matsvinn. Som en del av vårt arbeid har vi derfor valgt å samarbeide med Too Good To Go.

I Norge kobler Too Good To Go 2500 butikker, bakerier, serveringssteder og energistasjoner sammen med 1,2 millioner registrerte matreddere. Hos oss kan kundene bestille en forundringspose med overskuddsmat på en valgt Circle K-stasjon og henter varene ved stengetid. Innholdet i en typisk forundringspose varierer, men ofte er det snakk om ferdigsmurte baguetter og bakervarer. For 39 kroner får kunden overskuddsmat til en normal utsalgspris på mellom 100 og 140 kroner.

Image
Circle K x Too Good To Go

Redder mat og sparer planeten

Ifølge daglig leder Ann-Kristin Raknes Pfründer i Too Good To Go er Circle K  blant aktørene som har reddet mest mat i Norge.

– Sammen med appbrukerne våre gjør Circle K en kjempeinnsats for at maten de har igjen på slutten av dagen blir spist og ikke ender som svinn. Det er all grunn til å være stolt av resultatene, og jeg vil gjerne gi ekstra skryt til de iherdige og klimaengasjerte stasjonsmedarbeiderne, sier Pfründer.

Last ned appen og bli en matredder du også!

Too Good To Go