Image
Circle K bærekraft
Image
Circle K bærekraft

Miljøvennlig forpakninger

I 2020 endret vi all vår emballasje til et mer miljøvennlig alternativ. Engangsbestikk, engangsartikler og plast er nå byttet ut med materiale som er bedre for miljøet. Vårt engangsbestikk og rørepinner er laget av FSC-sertifisert tremateroale, og sugerør laget av papir. På et europeisk nivå betyr det at vi reduserer plastforbruket vårt med 300 tonn.

Circle K er med i Handelens Miljøfond, noe som innebærer at for hver bærepose vi kjøper går det 50 øre til plastreduserende tiltak. Målet vårt vil likevel være å tilby poser som ikke er laget av plast. Les mer om dette på handelensmiljofond.no.

Image
Circle K x Too Good To Go

Koppen, som gir tilgang til varm drikke som du ønsker hele året, oppfordrer vi nå kundene våre til å gjenbruke fra år til år. Koppen har vært i markedet siden 2003, og har redusert forbruket av engangskopper med flere millioner hvert år.

Vi tar det felles europeiske lovverket, som skal bidra til å redusere bruken av engangsplast og forhindre plast-forsøpling, på alvor. På et europeisk nivå reduserer vi plastforbruket vårt med 300 tonn.