Image
Circle K bærekraft
Image
Circle K bærekraft

Bærekraftig innkjøp

I Circle K er vi opptatt av bærekraft. Vårt mål er å være i fremste rekke i vår bransje. Derfor jobber vi tett med våre partnere for å kunne tilby de beste produktene, og sikre kontinuerlige forbedringer i forhold til dyrevelferd i produksjonen av produktene vi kjøper. Våre produkter skal være i henhold til ECC sin standard, slik vi kan sikre god bærekraft innenfor maten vi serverer på våre stasjoner.

Kylling av saktevoksende rase

Circle K har valgt å slutte seg til dyrevelferd-standarden European Chicken Commitment (ECC). Det betyr at vi bruker kjøtt fra den saktevoksende kyllingrasen Norsk Hubbard i burgere, salater og sandwicher. I dag tilsvarer dette 80 prosent av alle produkter som inneholder kylling.Så fremt det er tilgjengelig, vil alle våre kyllingprodukter tilfredsstille ECC-standard innen utgangen av første halvår 2022.

Dette skjer etter tett og god dialog med Anima om velferden for norsk kylling.

Ved overgang til den saktevoksende rasen Norsk Hubbard får kyllingburgerne mindre mettet fett, en sunnere protein-sammensetning basert på lårkjøtt og burgerne blir tilgjengelig for de som har cøliaki fordi gluten utelates.

Image
Circle K bærekraft

Kaffe med god samvittighet

Vi serverer over 20 millioner kopper bare i Norge, og i 2019 ble 100 prosent av kaffen vår sertifisert av Rainforest Alliance. Når du kjøper kaffen din i en av våre butikker, vil du dermed bidra til bevaring av regnskog, rettferdige arbeidsforhold og sprøytemiddelfritt jordbruk. Koppen gir deg varm drikke gjennom hele året og kan kjøpes i våre butikker. Ved bruk av Koppen sparer du og vi miljøet for produksjon og bruk av engangsemballasje. Bare Koppen sparer miljøet for over 20 millioner engangskopper.

Image
Reiseplanlegger

Grønn omstilling

Hvert å selges det store mengder drivstoff i det norske markedet til biler som brukes til privat transport og i jobbsammenheng.

Image
Hvorfor vaske bilen

Ren bil og rent miljø

Det skal være enkelt å vaske bilen hos oss. Og du skal være trygg på at vi tar vare på miljøet og våre ansatte.

Image
Lading

Elbillading

Du har allerede tatt et miljøbevisst valg når du kjører elbil. Vi vil gjør det enkelt for deg å ta miljøvennlige valg når du lader.