Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår hjemmeside. Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler på circlek.no. Les mer om informasjonskapsler på circlek.no.

Ok

Bonus på alle kjøp

Bonus med Circle K MasterCard

Circle K MasterCard kan gi 1 % bonus på kjøp hos Circle K og på Mastercard brukersteder over hele verden. Dette blir det fort penger av! Du kan samle inntil 3000 kroner per år med ditt Circel K MasterCard.  Bonus gis ikke på kjøp av drivstoff hverken hos oss eller våre konkurrenter. Du får alltid fast rabatt på kjøp av drivstoff på Circle K, hos BEST og på 123 Automater.

Etter 500 liter
Bonus gis etter at du har fylt 500 liter drivstoff siste 12 måneder på våre stasjoner med et Circle K MasterCard. Du kan selv følge med på hvor mye drivstoff du har kjøpt på din konto i EXTRA Club.
Les mer om Min Konto i EXTRA Club

Nytt! Bonusen legges på kortet
I løpet av våren 2017 legger vi bonusen direkte inn på Circle K MasterCard. Bonusen benyttes deretter som betaling på Circle K-stasjonene, både for drivstoff, bilvask eller noe annet i våre butikker. Et bonuspoeng er verdt en krone. Bonusen kan fritt benyttes uavhengig av opptjent bonussaldo, men den må benyttes i kassen inne på våre stasjoner. Bonusen blir liggende i kortet i 24 måneder.

Følg med på bonusen
Det er enkelt å holde seg oppdatert på hvor myebonus man har samlet. Bonussaldo vil fremkomme her:

• På kvitteringen når du handler
• I alle nyhetsbrev fra oss
• På din EXTRA Club-konto
• I appen vår
• Den ansatte i kassen er alltid oppdatert

Lukk

Endre språk