Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår hjemmeside. Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler på circlek.no. Les mer om informasjonskapsler på circlek.no.

Ok

Real HOT DOG

Real Hot Dogs er «familie»- navnet på pølsene hos Circle K. Hos oss får du kjente bestselgere som Grillpølse og Ostepølse m/bacon og ikke minst Wiener for en Tier. Den har blitt populær og kjær for både familier og alle andre reisende på veien. I tillegg til våre tradisjonelle favoritter ønsker vi at du hos Circle K fra tid til annen skal får prøve nye spennende smaker på pølsefronten. For oss er det et mål å sette sammen de beste pølsemåltidene ved å velge gode pølsebrød og toppinger som smaksmessig passer best sammen. Når vi opplever at dette også faller i smak hos kundene våre har vi lykkes. Vi legger mye arbeid i å forbedre oss, fornye oss og sette standarden for de beste pølsene langs veien.

Og mye spennende vil skje fremover, det kan vi love!

2017_01_30_Grillpolse_rekesalat_256x163

Grillpølse

Grillpølse er en av våre favoritter, en pølse som både liten og stor er glad i. Mange liker å spise Grillpølse med topping og en folkefavoritt er Grillpølse med Rekesalat.

2017_01_30_Ostepolse_bacon_256x163

Ostepølse med Bacon

Ostepølse med Bacon er en av våre bestselgere. Osten i pølsa gir en god smak og saftighet, og baconet…Vel enkelte sier ‘Alt blir bedre med litt bacon’, og det forklarer kanskje hvorfor denne pølsa har blitt så populær.

Lukk

Endre språk