Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår hjemmeside. Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler på circlek.no. Les mer om informasjonskapsler på circlek.no.

Ok

Kaffekoppen 2016

Kaffekoppen 2016 får du kjøpt på våre stasjoner. Med 2016-koppen kan du forsyne deg med så mye varm drikke du vil ut året.

Årets Kaffekopp kommer i tre forskjellige farger!
Du kan velge mellom sølvfarget, en mørkeblå eller en klassisk hvit kopp.  Også årets kopp er designet av Stelton - et av Danmarks mest kjente designmerker.

For å nyte ubegrenset  med varm drikke i 2016 må du derfor enten kjøpe ny kopp til kr. 299,- eller kun nytt oblat og gummibånd til kr. 249,- dersom du ønsker å fortsette å bruke koppen du kjøpte for 2014 eller 2015. Med Kaffekoppen 2016 vil du også kunne ta del i en rekke gode tilbud på våre stasjoner gjennom hele året.

Kaffekoppen 2016 og 2016-medlemskap er i salg på våre stasjoner.

 

Vi har gjort noen endringer for deg som ønsker å kjøpe Kaffekopper til bedriften din
Nå har du mulighet til å kjøpe Kaffekopper til bedriften din og få på bedriftens logo dersom du ønsker. Bestilling av kopper med og uten logo for din bedrift gjøres på linken under.
Koppene hentes ut på valgfri statoilstasjon.

Ser du etter inntjeningsmuligheter for lag/foreninger?
Vi har et opplegg for deg som ser etter muligheter for ekstrainntekt til lag/forening. Ta kontakt med din lokale Circle K-stasjon for mer informasjon.

Lukk

Endre språk